27.02.2023

Concept Communication styrker teamet!

Med en kraftig vekst de siste årene satser Concept Communication videre i 2023. Vi starter derfor året med å ansette en dyktig Business Development Manager, samt en Prosjektleder for å styrke gjennomføringskapasiteten vår. 

Christian August Sandberg er ansatt som prosjektleder og Øystein Nilssen er ansatt som Business Development Manager.

Førstnevnte har fra tidligere lang fartstid innenfor flere av de største musikkfestivalene, men kommer nå fra en stilling som Account Manager hos Last Mile Solutions AS. Et firma som er markedsledende innen etablering av robuste og sikre IoT-løsninger. Der hadde han ansvaret for flere av de største kundene i selskapet. Jeg setter stor pris på tilliten jeg har fått, og gleder meg til å bidra til selskapets videre vekst og utvikling. Jeg ser frem til å ta fatt på nye utfordringer og vokse i rollen som Prosjektleder, sier Christian Sandberg

Øystein har både før, under og etter fullført studie jobbet innenfor salg og kundebehandling. Jeg er utrolig stolt av å få sjansen til å bidra i videreutviklingen av Concept Communication som Business Development Manager. Her får jeg tre inn i en rolle som forener kunderelasjon og forretningsutvikling på en måte som vil spille på mine styrker. Jeg ser frem til å jobbe tett med Fredrik og resten av Concept Communication, og gleder meg til nye utfordringer.

Øystein kommer fra Lime Technologies, et internasjonalt IT-selskap som er totalleverandør av sin egen CRM-platform. Der har han som Account Manager drevet med løsningssalg mot både nye og eksisterende kunde.

Concept Communication ønsker Sandberg og Nilssen velkommen til teamet og ser frem til å få jobbe sammen med begge to i fremtiden.