07.05.2023

Styrk din merkevare på Norges største byfestival

Ønsker du å bygge sterkere merkevarelojalitet gjennom fysisk interaksjon?

På Oslo Byfestival får du muligheten til å møte en bred og engasjert målgruppe som søker nye og spennende opplevelser og er åpen for å bli påvirket av din merkevare.

Oslo Byfestival er Norges største byfest og samler hele Oslo 21.-24. september. Med en enorm suksesshistorie som har engasjert 100.000vis av mennesker på få dager, er det ingen tvil om at dette er et av de mest etterlengtede arrangementene i byen. Det er en åpen folkefest for både store og små som byr på uforglemmelige opplevelser!

Som partner av Oslo Byfestival får du

  • En unik mulighet til å synliggjøre din merkevare i stemningsfylte omgivelser sentralt i sentrum.
  • Profileringsmuligheter i forkant, under og etter festivalen for å bedre din synlighet og posisjonering på markedet.
  • Møte din målgruppe og skape verdifulle interaksjoner som vil styrke merkevarelojaliteten over tid.
  • Skape bevissthet om merkevaren på en autentisk måte, som gir troverdighet og en solid merkevarebygging.
  • Mulighet til å skille deg ut og posisjonere deg som en spennende merkevare.
  • Bistand til å skape kreative interaksjoner og opplevelser som engasjerer, blir husket og deles.

 Ikke gå glipp av muligheten! Oslo Byfestival er en perfekt mulighet for å skape sterke interaksjoner, som vil skape gode assosiasjoner og kjøpelyst til produktet eller tjenesten din.

Oslo Byfestival

Mer om Oslo Byfestival 

Concept Communication arrangerer festivalen på vegne av lokale strøksforeninger og handelsaktører i Oslo sentrum. Det er en byfest som involverer alt fra gode tilbud på klær, sportsutstyr og leker, til tilbud på kafeer og restauranter. I tillegg til gode tilbud i byens forretninger, arrangeres det også et bredt underholdningstilbud for små og store. Tidligere år har det  blitt arrangert 65 ulike eventer i løpet av festivalperioden, blant annet musikkonserter, Motorcross-show, gaming og stand-up.

Vi hjelper deg gjerne med å utarbeide effektive løsninger, aktiviteter og konkurranser, for å få målgruppen til å engasjere seg med merkevaren din. Vi er spesialister på å skape interaksjon og opplevelser som blir husket og delt.

Fredrik Hagelund

Ta kontakt med Fredrik

Fredrik Hagelund

Leder Marketing/rådgiver

Med over 11 års erfaring innen kommersielle festivaler og samarbeid både nasjonalt og internasjonalt, har Fredrik opparbeidet seg verdifull innsikt fra ulike perspektiver. Han har representert noen av Norges største musikkfestivaler og har også jobbet som representant for flere merkevarer i Concept Communication de siste årene. Dette gir ham en helhetlig forståelse av bransjen og gjør ham i stand til å skape verdifulle partnerskap og samarbeid mellom festivaler og merkevarer.