22.11.2023

Concept Communication
fyller 30 år!

Concept Communication fyller 30 år!

Vi kan se tilbake på 30 år med fantastiske kunde- og merkevareopplevelser, en utrolig utvikling i bransjen og ikke minst alle Concept Communication sine fantastiske medarbeidere.

Vi er stolte av at vi er 30 år og ikke minst at vi står sterkere enn noen gang! 30 år i kommunikasjonsbransjens gullalder har brakt oss hit, og vi står i dag rustet til å ta tak i morgendagens kommunikasjonsutfordringer.

Vi ønsker å takke alle kunder og kollegaer som har vært med på denne reisen. Alt fra at vi fikk muligheten til å hjelpe Skatteetaten med sine interne samlinger, til å jobbe alle sponsorene til Norges Alpinlandslag, kunder som Coca Cola, Dagbladet, Levis, Kari Traa, Fjord Line, BI, Santa Maria, Smash, Litago, Canon, Range Rover, Gulltasten, Mediaforum, lanseringen av Spotify i Norge og mange mange flere av Norges ledende merkevarer. Og ikke minst tilliten vi nå nylig har fått av Telenor Norge med å være deres strategiske markedsfører for det nye IOT prosjektet Mitt Spor.

Vi ser frem mot 30 nye år, og ikke minst å fortsette å iscenesette merkevarer gjennom digital kommunikasjon, opplevelser og fysisk interaksjon!