Jobb hos oss

Vi har over 150 dedikerte mennesker som jobber med direktesalg på vårt kontor i Oslo.

Vi fokuserer på grundig opplæring og tett oppfølgning på alle nivåer. Jobben gir en verdifull erfaring som du kan bygge videre på i din karriere. For de riktige kandidatene er det gode muligheter til å jobbe seg oppover til våde teamleder og sagssjefsstillinger.

En forutsetning for å jobbe her er at du ønsker å ha det gøy på jobb og passer inn i kulturen vår. Vi tror at høy trivsel fører til at man presterer bedre på jobb.

 

Concept Academy

Vår suksess med direktesalg skyldes blant annet vårt omfattende opplæringsprogram Concept Academy, som er et fire ukers salgskurs som alle våre selgere må igjennom når de begynner hos oss.

Gjennom regelmessig trening og oppfølgning av våre selgere og salgsledere så sørger vi for lav turn-over og lojale medarbeidere som leverer bra for våre kunder.

Salg

Direktesalg blir en stadig viktigere kanal for å nå ut til forbrukere. Hos oss vil du få personlig salgstrening med en salgssjef og tett oppfølging hver dag. Du får en verdifull erfaring som du kan bygge videre på i din karriere. Det er også gode muligheter til å jobbe seg oppover til både teamleder- og salgssjefstillinger. En forutsetning for å lykkes i Concept er at du motiveres av gode provisjoner og bonuser, og ikke minst at du ønsker å ha det gøy på jobb sammen med teamet ditt!

 

Promotører

Som promotør hos Concept får du en fleksibel jobb med varierte oppgaver. Våre promotører jobber med flere kjente og store merkevarer på ulike lokasjoner og arrangementer. Vi sørger for at du får all nødvendig opplæring og informasjon du trenger i forkant og er bestandig tilgjengelig for deg! Vi ser etter deg som er blid, utadvendt, løsningsorientert og fleksibel. 

Concept
Communication

Oscarsgate 30
0352 Oslo

+47 22 59 16 00
post@concom.no

Concept Communication

Oscarsgate 30 - 0352 Oslo
+47 22 59 16 00
post@concom.no