Jobb hos oss

Vi har mer enn 500 dedikerte mennesker som jobber med både spennende salgsaktiviteter og promotering av produkter for kundene våre, over hele landet. Staben vår i Oslo består av rådgivere, prosjektledere, salgs- og teamledere som alle brenner for å levere gode resultater. 

Salg

Direktesalg blir en stadig viktigere kanal for å nå ut til forbrukere. Hos oss vil du få personlig salgstrening med en salgssjef og tett oppfølging hver dag. Du får en verdifull erfaring som du kan bygge videre på i din karriere. Det er også gode muligheter til å jobbe seg oppover til både teamleder- og salgssjefstillinger. En forutsetning for å lykkes i Concept er at du motiveres av gode provisjoner og bonuser, og ikke minst at du ønsker å ha det gøy på jobb sammen med teamet ditt!

Vi søker etter både heltids- og deltidsansatte

Promotører

Som promotør hos Concept får du en fleksibel jobb med varierte oppgaver. Våre promotører jobber med flere kjente og store merkevarer på ulike lokasjoner og arrangementer. Vi sørger for at du får all nødvendig opplæring og informasjon du trenger i forkant og er bestandig tilgjengelig for deg! Vi ser etter deg som er blid, utadvendt, løsningsorientert og fleksibel. 

Hørtes dette ut som deg, så send oss gjerne en søknad!

Concept
Communication

Oscarsgate 30
0352 Oslo

Concept Communication

Oscarsgate 30 - 0352 Oslo
+47 22 59 16 00
post@concom.no