Tjenester

På vårt kontor i Oslo sitter rådgivere, designere, salgssjefer, rekrutterere, prosjektledere og koordinatorer som gjør alt for at våre kunder skal få mest mulig ut av sin kampanje. 

Med fokus på usedvanlig god kundebehandling utvikler og gjennomfører vi kampanjer som optimaliserer møte mellom merkevare og forbruker. Med 25 års erfaring vet vi hvordan vi skal fremstå når vi treffer potensielle kunder, hvor de befinner seg og hvordan vi skal nå frem med budskapet. Vi trener våre selgere og promotører grundig gjennom vårt Concept Academy slik at kvaliteten og lønnsomheten blir best mulig når vi gjennomfører våre aktiviteter.

Direktesalg

Direktesalg er den korteste veien mellom kjøp og salg. Vi har dedikerte selgere i hele landet som presenterer ditt produkt på en profesjonell og effektiv måte. Vår unike erfaring med salg gir oss mange muligheter til å skreddersy aktiviteter som passer perfekt for ditt produkt. Vi velger de beste lokasjonene for å skaffe flest mulig kunder med høy kvalitet til en avtalt CPO for våre samarbeidspartnere.

Marketing

Vi løser alle slags kommunikasjonsutfordringer for våre kunder. Tradisjonelle og nye medier er i konstant utvikling og vi hjelper våre samarbeidspartnere med å snakke med én stemme. Vi utvikler engasjerende konsepter og skreddersyr effektiv kommunikasjon til riktige flater og kanaler. Sammen skaper vi varige relasjoner mellom ditt produkt og forbruker.

Concept
Communication

Oscarsgate 30
0352 Oslo

Concept Communication

Oscarsgate 30 - 0352 Oslo
+47 22 59 16 00
post@concom.no